Natuurlijke losse thee

Smaak is de zintuigelijke waarneming van voedsel of een andere substantie en wordt voornamelijk bepaald door de ervaring van smaak en geur. Aroma’s en smaakstoffen worden volgens EC regulatie 1334/2008 gebruikt om de geur en/of smaak van voedsel te verbeteren of te wijzigen in het voordeel van de consument.

Wij van [T]heetopper willen jou, de theedrinker, de beste losse natuurlijke thee aanbieden én nog een stapje verder gaan. Onze thee is namelijk 100% natuurlijk.  Dat wil zeggen, onze thee bevat gegarandeerd géén toegevoegde aroma’s (ook geen toegevoegde suikers by the way). Geen smaakstoffen, geen  kunstmatige aroma’s en ook geen zogeheten natuurlijke aroma’s waarbij natuurlijke producten op een gemodificeerde manier smaakjes produceren. 

Zo proberen wij jou de mogelijkheid te geven om een zo puur mogelijke thee te drinken en te genieten van de natuurlijke smaken die deze losse thee van zichzelf heeft. 

What you see is what you get (taste).

Dit doen wij met zijn tweetjes, maar niet alleen: gelukkig zijn er heel veel lieve en vakkundige mensen die ons helpen om [T]heetopper tot een succes te maken.  

Lieve vrienden, familie en collega’s allemaal heel erg bedankt voor jullie hulp en steun!

Team Theetopper

Mijn vraag losse thee of iets anders:

Stel ons een vraag