[T]heetopper

Biologische losse thee

Smaak is de zintuigelijke waarneming van voedsel of een andere substantie en wordt voornamelijk bepaald door de ervaring van smaak en geur. Aroma’s en smaakstoffen worden volgens EC regulatie 1334/2008 gebruikt om de geur en/of smaak van voedsel te verbeteren of te wijzigen in het voordeel van de consument.

Wij van [T]heetopper willen jou, de theedrinker, de beste losse biologische thee aanbieden én nog een stapje verder gaan. Onze thee is namelijk niet alleen biologisch, maar ook 100% natuurlijk.  Dat wil zeggen, onze thee bevat gegarandeerd géén toegevoegde aroma’s (ook geen toegevoegde suikers by the way). Geen smaakstoffen, geen  kunstmatige aroma’s en ook geen zogeheten natuurlijke aroma’s waarbij natuurlijke producten op een gemodificeerde manier smaakjes produceren. 

Zo proberen wij jou de mogelijkheid te geven om een zo puur mogelijke thee te drinken en te genieten van de natuurlijke smaken die deze biologische thee van zichzelf heeft. 

What you see is what you get (taste).

Dit doen wij met zijn tweetjes, maar niet alleen: gelukkig zijn er heel veel lieve en vakkundige mensen die ons helpen om [T]heetopper tot een succes te maken.  

Lieve vrienden, familie en collega’s allemaal heel erg bedankt voor jullie hulp en steun!

[T]heetopper team

Jolet

Founder

Hallo daar! Mijn naam is Jolet,  [thee]topper van Robin en moeder van 3 boys van 2,4 en 6 jaar (op moment van schrijven).  Ik heb een drukke baan in de Healthcare Industrie en ben veel onderweg.  Als ik ‘s avonds laat thuis komt, vind ik het heerlijk om met een lekkere kop thee op de bank te ploffen… Of lekker te ontspannen in bad…  Of lekker bijkletsen met vriendinnen…  Of, nou ja, een kop thee kan gewoon altijd!

Ik sloeg dan ook stijl achterover toen het in die ene aflevering van Keuringsdienst van Waarde werd bekendgemaakt dat ik al die tijd gewoon stiekem suikerwater achterover sloeg.  Dat moest toch anders kunnen?

`Bij een drukke baan hoort een gezonde levensstijl en dus verdiepte ik me in biologische en natuurlijke producten Onze webwinkel geschiede.

Drink smakelijk!

Robin

Founder

Hallo! Ik ben Robin, werkzaam in de koffie industrie en heb hier sinds kort thee aan toegevoegd.

Waarom? Wist je bijvoorbeeld dat thee de kans op diabetes en hart,- en vaatziekten verkleint en je ‘s avonds helpt om lekker in slaap te komen?

Slim toch! En als je dan ook nog kiest voor biologische thee, ben je helemaal gezond bezig.

Met onze thee hoop ik nog heel veel meer mensen te kunnen omvormen tot echte theedrinkers.

Maar wat is nu echt belangrijk? Dat is natuurlijk je gezondheid en geluk, van zowel jezelf als de mensen die je dierbaar zijn.  Hopelijk kunnen wij als [T]heetopper hier ook een steentje aan bijdragen. Dus tot later en wat leuk dat je deze tekst hebt gevonden
Jullie zijn toppers, dankjewel!

JIJ

Thee drinker

Jazeker ook jij hoort bij ons team, zonder jou zouden wij er namelijk niet zijn.

Jij bent één van de belangrijkste leden van ons team.

Dankjewel voor je steun!  👍

En ga zo door! 👍

Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !Jullie zijn top !