Bestelling

[T]Hee topper,  weet je wat nu het fijne is aan een webwinkel? Je hoeft de deur niet uit! Bestel snel, simpel en veilig door onderstaande 3 stappen te volgen. Wij doen de rest, zodat je snel kunt genieten van een heerlijke kop thee. 

1. Thee uitzoeken

Geen >200 verschillende theesoorten waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet, maar enkel de lekkerste én 100% biologisch smaken haalden onze voorselectie. Jouw favoriet gevonden? Voeg de thee dan toe aan het "Theezakje"

2. Gegevens invullen

Bestelling compleet? Open dan het "Theezakje" rechts bovenin het scherm en vul je gegevens in. Al eens eerder iets bij ons besteld? Log dan in via je account, en wij weten meteen waar de bestelling naar toe mag.

3. Betalen

Kies de betaalmethode die het best bij je past (overschrijving, iDEAL, Bancontact of Klarna) en rond je bestelling af. Contant afrekenen is helaas niet mogelijk.

En dan?

Dan begint de magie van onze kant; wij zullen de door jou geselecteerde theeën zorgvuldig en vers verpakken in stevige, lucht,- en lichtdichte (hersluitbare) zakken en naar je verzenden. Via mail ontvang je een bevestiging.

En dan de allerlaatste stap

De laatste stap is aan jou; de thee bereiden en dan lekker genieten van jouw geluksmomentje. Die heb je immers verdiend. Gewoon, omdat wij vinden dat je een [Thee]Topper bent!