Al onze thee is biologisch!

Al onze thee is 100% Biologisch en dat vinden wij natuurlijk logisch.  Wat voor ons ook logisch is, is dat we natuurlijk alleen maar losse thee verkopen en geen kant-en-klare zakjes met gruis.  Onze thee verdient de ruimte in jouw glas/theepot zodat de blaadjes volledig kunnen openen. Laat hem maar lekker zwemmen dus!

Géén Smaakstoffen toegevoegd!

Aan geen enkele van onze theeën zijn er toegevoegde suikers, smaakstoffen of aroma’s toegevoegd zoals dat dit laatste bij andere biologische thee soms wel het geval kan zijn (in de ingrediëntenlijst staat dan vaak natural flavouring, natuurlijk aroma, etc opgenomen). Wij zijn van mening dat onze thee lekker van zichzelf is, en dus ook helemaal geen toevoegingen nodig heeft.  Dus geen kunstmatige aroma’s maar ook geen natuurlijke aroma’s.  Hierdoor hebben wij b.v. geen aardbeien thee in ons assortiment omdat verse aardbei in gedroogde vorm niet genoeg smaak kan afgeven aan de thee, en we geen aardbeiensmaak uit een potje wensen toe te voegen. 

Geluksmomentjes!

Geluk is niet te bestellen in een potje… Alhoewel, onze zakjes komen misschien toch een heel eind in de buurt! Daar word je toch gelukkig van, als jouw favoriete biologische theesmaak weer op de mat valt?  Zodra je het zakje opendoet komen de heerlijke geuren van verse losse thee op je af, waarschijnlijk kun je niet wachten om deze nieuwe smaak te proeven en bij het nemen van de eerste warme slok vergeet je spontaan de waan van de dag.  Even in het hier en nu, geen stress, geen werk, geen drukte, gewoon genieten!

Een beetje tijd voor jezelf!

Omdat je meestal vergeet dat je jezelf af en toe gerust mag verwennen, doen wij dat graag voor je! Kies een lekker theetje uit en neem eens een keer de tijd voor jezelf van zodra de thee op de mat valt. Nette schoenen mogen uit, riem mag een gaatje losser, knoopjes mogen open, relaxen maar.  Heerlijk toch, zo’n geluksmomentje?  Moet je vaker doen!

Omdat je een topper bent!

Wij weten het, hopelijk weet jij het ook. Je bent een topper! En laat niemand je iets anders wijs maken.